Vem är jag

Jag heter Andreas Cederberg och undervisar era barn i trä & metallslöjd. Jag är utbildad möbelsnickare, slöjdlärare och bildlärare.

Jag har ett stort intresse för hantverk och hur vi människor skapar produkter. Jag har arbetat på alla olika stadier och även utbildat inrednings och möbelsnickare på yrkesutbildningar. Jag har arbetat på en Skandinavisk skola i Maputo, Moçambique i Afrika. Glädjen som jag ser hos mina elever när vi slöjdar och stoltheten de kan visa över sina arbeten är fantastiskt kul och inspirerande för mig.

Jag arbetar hela tiden med att utveckla min undervisning och brinner för IKT där jag använder mig av datorer, iPads, webben och andra digitala verktyg i min undervisning. För mig som pedagog skapar detta möjligheter att hjälpa mina elever ytterligare till högre måluppfyllelse och utveckla deras lärande.

Det blir också lättare att synliggöra lärandet, både för mig, för mina elever och
för dig som förälder.

Under menyn KUNSKAPSKRAV & BEDÖMNING hittar ni och eleverna lite mer information om hur undervisningen går till och vilka mål, kunskapskrav och förmågor vi arbetar efter.

Välkommen att hälsa på i slöjdsalen!
//Andreas